четверг, 7 июня 2012 г.

Хочу в похід …


Всі ми  мріємо про мандри, про простоту туристичного побуту та випробування власних сил. Та безліч людей зупиняються на стадії ” я хочу”,  і з  відомим лише їм самим причин, не роблять наступний крок, щоб розпочати сповнене пригод життя.

Що ж саме стримує мандрівні  душі? Чому вони відлежуються на диванах, а єднання з природою – це лише пікнік в лісосмузі? Спробуємо винайти цей самий “волшебный пендель” для майбутніх туристів.
Туристи часто чують репліки типу ” а я ніколи не був в поході”, і напевно жоден турист не чув, щоб ці слова були сказані з гордістю в голосі.  Всі мандрівники знають це приємне відчуття, коли ти ідеш містом з важелезним рюкзаком і ловиш на собі усміхнені погляди. А це все тому, що ми щасливі та вільні люди.  Перейти від  диванно-офісого способу життя можна лише одним ” я піду…”
Досить шукати виправдання !!! Ви відкладаєте не подорож, ви відкладаєте життя!!!
Discovery Channel або клікання на фото з шикарними краєвидами  Вконтакті/Facebook не замінять вам “живих” пейзажів. Чим довше ви відкладаєте, тим сильніші стають ваші виправдіння/”відмазки”.
Без сумніву, всі мандрівники безсовісно прикрашають всі свої спогади, репортажі, звіти).  Для чого? Певно, у всіх туристів є якесь підсвідоме прагнення навернути в туризм все більше і більше людей. Але будьте певні, ваші власні емоції, відчуття, переживання будуть ще яскравішими, а повітря п`янкішим…
ТОП  5 виправдань:
1. не маю часу
2. не маю / не знаю з ким піти
3. немає грошей
4. не маю спорядження
5. не маю здоров’я
Зазвичай достатньо лише одного пункту, але бувають і більш запущені випадки. Будемо боротись з ними, по одному…
Продовження тут

Комментариев нет:

Отправить комментарий